Wilt u de kosten van een crematie in Rotterdam graag laag houden?

Helaas is de vader van mijn lieve vriendin onlangs overleden. Dit was helaas geheel onverwacht omdat hij een hartaandoening had waar niemand wat vanaf wist. Niemand dat zin om na te denken over een crematie of begrafenis want iedereen was zo geschrokken van dit tragische verlies. Ik besloot dat ik iedereen zou helpen met zorgen dat de vader van mijn vriendin een zo goed mogelijk, waardig afscheid kreeg. Ik ging op zoek naar informatie over een goede instantie die crematies regelt in Rotterdam. Dat is namelijk het dichtstbij onze woonplaats, zodat niemand ver hoefde te rijden. Ik kreeg een paar begrafenisondernemers aan de telefoon die wel een crematie wilde regelen in Rotterdam maar ik vond het allemaal niet goed genoeg. Het kwam heel erg commercieel over en ik wil dat mensen juist ook willen helpen vanwege medeleven en niet alleen vanwege het geld. Op een gegeven moment kwam ik op de website van basicuitvaartrotterdam.nl uit. Deze website sprak mij meteen heel erg aan. De rustige uitstraling van de website zorgde ervoor dat ik snel verder ging lezen. Wat er op deze website te lezen viel sprak me heel erg aan. Ik liet de website aan mijn vriendin zien en ze zei dat ze absoluut de uitvaart wilde laten regelen door dit bedrijf. De uitvaart was een paar dagen geleden en we kunnen nu met volle overtuiging zeggen dat we geen spijt hebben gehad om dit bedrijf in te huren voor de crematie in Rotterdam van de vader van mijn vriendin te regelen. Ik weet namelijk niet of er een mooie crematie in Rotterdam had kunnen zijn als deze. We zullen de mooie herinneringen van deze crematie in Rotterdam altijd koesteren.

Deze crematie in Rotterdam was het perfecte waardig afscheid van de vader van mijn vriendin.

Alle medewerkers die betrokken waren bij de crematie van de vader van mijn vriendin waren heel erg betrokken en aardig en lief voor iedereen. Ik had echt het gevoel dat ze het met ons en iedereen te doen hadden. Dit gaf ons allemaal een veilig en prettig gevoel. Iedereen zei nog tegen mij dat ze nog nooit hadden meegemaakt dat de mensen van een uitvaartbedrijf zo lief en meelevend waren. Een kennis vertelde zelfs dat ze het regelmatig meemaakte dat ze de crematies in Rotterdam en omstreken helemaal niet mooi geregeld vond, maar dat ze deze crematie fantastisch goed geregeld vond. Daarom was ik ook zo blij dat ik dit bedrijf gevonden had.

Een mooiere uitvaart als deze had er niet kunnen zijn.

Bent u ook op zoek naar een goede instantie die u kunt helpen met een mooie crematie vlakbij Rotterdam? Dan zit u bij dit bedrijf zeker aan het goede adres omdat:

  • De service van dit bedrijf die een crematie regelt in Rotterdam erg goed was en fijn aanvoelde
  • Alles helemaal goed geregeld werd voor onze dat wij zo min mogelijk hoefde na te denken op deze moeilijke dag
  • Dit bedrijf erg lokaal was voor als je op zoek bent naar een mooie crematie vlakbij Rotterdam

Als ik u was zou ik niet meer twijfelen en meteen contact opnemen met dit bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *