Toen ik als ict-er aangenomen werd bij het bedrijf waar ik nu inmiddels een jaar werk, kon ik mijn ogen niet geloven. Ik kwam namelijk in de ruimte waar alle apparatuur stond en ik zag dat alles heel chaotisch neergezet was en dat het een enorme puzzel was om te zorgen dat ik nieuwe apparatuur kon installeren. Ik snapte niet waarom er nooit verhoogde vloeren waren aangebracht want als je iets nodig hebt wanneer je het overzicht wilt bewaren, dan zijn het wel verhoogde vloeren. Ik ben daarom gelijk een keer naar de oude ict-er gegaan om te horen van hen waarom zij nooit voor verhoogde vloeren hadden gekozen. Ik kreeg te horen dat het nog nooit in hen opgekomen was om met verhoogde vloeren te gaan werken. Dat vond ik een heel wonderlijk antwoord en het leek mij daarom de hoogste tijd om een keer naar mijn baas te gaan om met hem te bespreken of het niet een keer tijd zou worden dat wij verhoogde vloeren zouden aanbrengen. Wij moesten namelijk weer nieuwe apparatuur inslaan en wanneer je dan geen verhoogde vloeren hebt, is het een heel gedoe om te zorgen dat deze apparatuur goed ingebouwd wordt. Ik ben dus met de baas in gesprek gegaan en ik heb toen te horen gekregen dat ik toestemming kon krijgen om verhoogde vloeren te regelen. De baas zag namelijk ook wel in dat ik uit ander hout gesneden was dan mijn voorganger en hij waardeerde het dat ik dit probleem had aangekaart. Ik ben daarom gaan kijken waar ik goede verhoogde vloeren kon kopen omdat ik er zeker van wilde zijn dat wanneer ik geld uit zou gaan geven namens het bedrijf, ik dat zo deed dat wij jaren vooruit zouden kunnen. Ik heb toen gezien dat ik het beste een keer naar de site van systemfloortechnics.nl kon gaan omdat deze site heel veel interessante mogelijkheden te bieden had. Ik heb gezien dat wanneer je hier gaat kijken, je er zeker van kunt zijn dat je heel veel mogelijkheden kunt vinden om een goede basis te leggen voor je ict ruimte.

Wij zijn heel blij met onze verhoogde vloeren

Wij hebben hier uiteindelijk onze nieuwe verhoogde vloeren gekocht en daar hebben wij nog geen milliseconde spijt van gehad. Wij merken dat onze apparatuur door deze verhoogde vloeren veel beter staat en dat wij de boel ook eenvoudig kunnen veranderen. Ook voor de apparatuur is het veel beter dat wij nu verhoogde vloeren hebben dus ik ben blij dat wij dit zo spoedig konden regelen. Dat was ook grotendeels te danken aan de mensen van systemfloortechnics.nl want deze mensen hebben echt uitstekende service geboden.

Wilt u meer weten?

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden van dit bedrijf, dan kunt u:

  • Even naar de site van systemfloortechnics.nl surfen
  • Bekijken wat deze mensen u te bieden hebben
  • Een keer bekijken wat deze mensen voor u zouden kunnen betekenen

Ik hoop dat u hier ook goed geholpen zult worden. Mijn ervaring is dat deze mensen graag met u meedenken over de beste oplossing voor uw probleem.