Prowise digibord

Waar kan ik een Prowise digibord voor gebruiken?

Sinds een aantal jaar gaat de techniek razendsnel vooruit. Dit heeft voor een gedeelte te maken met de vraag vanuit de markt. Hierdoor is het tegenwoordig ook mogelijk om een digibord te gebruiken. Op dit moment maken erg veel organisaties gebruik van een digibord. Hierdoor is de kans groot dat je ooit al eens van het Prowise digibord hebt gehoord. Echter, heb je nog nooit van dit digibord gehoord, of  is het nog niet helemaal duidelijk wat dit digibord nou eigenlijk kan? Dan hoef je jezelf hier natuurlijk niet voor te schamen, je bent absoluut niet de enige. Het Prowise digibord kan onder andere gebruikt worden door scholen.

Prowise digibord

Een digibord op school

Tegenwoordig maken steeds meer scholen gebruik van het Prowise digibord. Dit komt doordat het een stuk eenvoudiger wordt om met behulp van dit bord les te geven. Dit bord kan verschillende lessen en presentaties afspelen. Daarnaast kan een docent aantekeningen maken op het bord. Hier heeft de docent dan natuurlijk wel een speciale pen voor nodig. Door middel van deze pen is het mogelijk om aantekening te maken en deze aantekeningen vervolgens op te slaan. Ook kan het bord door middel van deze pen bediend worden, net zoals een muis een toetsenbord kan bedienen. 

Prowise digibord

Prowise digibord op de werkvloer

Naast dat veel scholen er tegenwoordig voor kiezen om gebruik te maken van deze digiborden, zijn er de laatste tijd ook steeds meer bedrijven met de digiborden. Veel organisaties gebruiken deze borden in de vergaderruimte van hun kantoor. Door middel van de digiborden is het bijvoorbeeld mogelijk om vergaderingen te leiden. Daarnaast worden de borden veel gebruik tijdens brainstormsessies en andere presentaties.