Logo-A2

Van afval naar grondstof bij Akwadraat

Ben je op zoek naar van afval naar grondstof zodat jij het afval van jouw bedrijf op een milieuvriendelijke manier kunt laten verwijderen en laten recyclen? Dan raad ik eja aan om eens een kijkje nemen op de website van Akwadraat. 

lourens

Een zeer overzichtelijke en informatieve website 

Toen ik zelf op het internet op zoek ging naar van afval naar grondstof kreeg ik zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende bedrijven die afval recycleren. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal website sahib bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Akwadraat mij absoluut het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie over wat het bedrijf belangrijk vindt en aan te bieden heeft. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf erg milieubewust is en dat zij graag jouw afval willen recycleer en en het laten hergebruiken. Dit sprak mij persoonlijk super erg aan waardoor ik besloot om contact met het bedrijf op te nemen. 

Zeer tevreden over de afvalverwijdering

Toen ik contact met het bedrijf opnam werd ik erg vriendelijk te woord gestaan en geholpen na het gesprek besloot ik om het afval door dit bedrijf te laten verwijderen. Het bedrijf heeft dit nu een aantal keer gedaan en ik ben zeer tevreden met het resultaat.  Daarom daar ik dit bedrijf ook aan iedereen aan die zijn afval op een milieuvriendelijke manier wilt laten verwijderen en laten hergebruiken.