Mijn moeder had een aantal dagen geleden haar iPhone laten vallen waardoor haar telefoon niet zeer aanging. Daarom gingen we ook nemen op het internet op zoek naar iPhone reparatie Delft om een goede telefoons zaak bij ons in de buurt te vinden. 

iPhone reparatie

Zeer veel telefoon zaken in Delft 

Toen we op het internet op zoek gingen naar iPhone reparatie Delft kregen we zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende telefoons zaken bij ons in de buurt. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan naar een telefoons zaak die ons beide aansprak kwamen we uiteindelijk terecht op de website van Telgefixt. De website van deze telefoons zaak is erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie over wat de telefoons zaak aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Op de website staat onder andere vermeld dat de telefoons zaak voordelige prijzen hanteert voor de repetities die zij uitvoeren en originele onderdelen gebruiken voor deze reparaties. Je zult ook geen data verliezen tijdens de reparatie. Dit sprak ons beide super erg aan waardoor mijn moeder en ik besloten om een bezoek aan de telefoon zaak te brengen. 

Zeer tevreden over de snelle iPhone reparatie 

In de winkel werden we erg snel en vriendelijk geholpen door en van de deskundige monteurs van het bedrijf. De telefoon van mijn moeder was erg snel en voor een zeer voordelige prijs gerepareerd. Daarom zijn we allebei ook erg tevreden voor de reparatie van Telgefixt.