telefoon reparatie

Telefoon reparatie binnen no time gefixt

Iedereen kent het wel. Je bent heel zuinig op de telefoon die je hebt gekocht en dan valt ie ineens uit je hand terwijl je er zo zuinig op bent. Hij valt en het scherm is kapot. Je kunt dan een aantal dingen doen. Ten eerste kun je de telefoon opsturen naar degene die jouw telefoon heeft gemaakt voor de telefoon reparatie, maar dit kan een hele lange tijd gaan duren. Eerst moet je hem opsturen. Als ie dan aankomt gaan ze kijken wat ze moeten doen, vervolgens maken ze hem en dan moet ie weer terug gestuurd worden. Dit kan zomaar een week of twee duren. 

SmartProFix

Wat als je geen twee weken wilt wachten?

Als je geen zin hebt om twee weken te wachten op jouw telefoon kun je er ook voor kiezen om jouw telefoon reparatie te laten door SmartProFix. Deze mensen werken heel secuur en hebben originele onderdelen wat als vervangend materiaal wordt gebruikt. Verder is het ook zo dat ze dit binnen een dag kunnen doen. Ook zorgen ze ervoor dat je zeker weet dat je een kwaliteit reparatie krijgt. Dit komt doordat je zes maanden garantie krijgt op jouw reparatie. zes maanden. Dat is een kwart van de levensduur van de meeste telefoons.

Alle modellen

Vaak is het zo dat het even duurt voordat een reparatiebedrijf de nieuwste telefoons kan maken, maar bij Smart ProFix is dit geen enkel probleem. Zei kunnen alle modellen gewoon maken als ze uitkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *