heggenschaar

Snoei je heg in een leuke vorm

Een heg in de tuin of een park heeft regelmatig onderhoud nodig, lange takken en bladeren die niet in de vorm van de heg zijn kun je met een heggenschaar snoeien. Ook als de heg een apart model heeft kun je deze eenvoudig in de gewenste vorm brengen. Een kleine heg kun je nog wel met de hand doen, maar wordt de heg wat groter dan is het een zware klus die je beter met een elektrische schaar kunt doen.

Uitgebreid assortiment

Soorten scharen om de heg te knippen 

Heeft de heg wat dikkere takken dan is het verstandig om een kettingzaag te gebruiken. Een elektrisch model is wel wat handzamer en sneller om mee te werken, maar dikke takken kun je er niet mee snoeien. Het vermogen is een belangrijk gegeven bij heggenscharen, de lengte van een snijblad bepaald of je er ook hogere en bredere heggen mee kunt snoeien. Een heggenschaar met een kleiner blad is meestal lichter in gewicht en geschikt voor een lage of kleine heg.

Onderhoud tuin

Uitgebreid assortiment snoeischaren 

Bij toolnation.nl vind je een uitgebreid assortiment aan heggenscharen, de gewenste heggenschaar die je nodig hebt vind je er altijd wel. De meeste scharen zijn uit voorraad leverbaar zodat je snel je heg netjes bij kunt werken of in vorm kunt brengen. Bij Makita heggenscharen krijg je een extra lange garantie bij aankoop, krijg je onverhoopt een defect dan weet je zeker dat deze de eerste jaren kosteloos wordt verholpen. Kijk snel in de webshop en maak een goede keus om je tuin weer een prachtige look te geven.