Wordt jij ook graag goed gevonden in Google? Dan is het van belang om seo optimalisatie toe te passen voor jouw website. Er zijn verschillende soorten optimalisaties die toegepast kunnen worden. Afhankelijk van de concurrentie kan je net zover gaan als je zelf wilt. Zo kan je de volgende diensten uitbesteden:

  • Technische website optimalisatie
  • Content optimalisatie
  • Zoekwoord onderzoek
  • Linkbuilding

Een degelijk vooronderzoek is van groot belang. Je moet namelijk inzichtelijk hebben waar jouw klanten op zoeken om daar vervolgens op te kunnen anticiperen. Je voert daarom eerst een zoekwoord onderzoek uit en vervolgens ga je op deze gegevens actie ondernemen. 

Technische optimalisatie

Door technische optimalisatie uit te voeren zorg je ervoor dat jouw website perfect aansluit bij de richtlijnen die Google hanteert. Denk hierbij aan optimalisatie van de snelheid van jouw website (pagespeed). Dit wordt gedaan door CSS/javascript, HTML en afbeeldingen te verkleinen.

Content optimalisatie

Er wordt vaak gezegd; content is king. Dat is zeker waar. Een goed verhaal is de key tot meer bezoekers en een hogere conversie. Op basis van jouw zoekwoord onderzoek laat je woorden veelvuldig terugkomen wat er uiteindelijk voor gaat zorgen dat je betere gaat scoren. Je wilt tenslotte de meeste relevante en waardevolste aanbieder zijn voor Google.

Linkbuilding

Door te zorgen voor meer inkomende kwalitatieve backlinks zorg je ervoor dat je een betrouwbaar en functioneel backlink profiel opbouwt. Door andere websites te laten verwijzen naar jouw website zorg je voor meer autoriteit. Dit zal de ranking in Google bevorderen. Uiteraard zal je het met alleen linkbuilding niet redden, dus is het van belang om seo optimalisatie door te laten voor door een échte specialist. Benieuwd wie dat is? Zoek dan op seo optimalisatie en zeer waarschijnlijk zal er een goede match uitkomen.