personeel gezocht

Per direct personeel gezocht? Met deze tips vind je ze snel!

Personeel vinden is soms lastiger dan je denkt. Zeker in bepaalde sectoren is het amper te doen tegenwoordig. Per direct personeel gezocht voor jouw bedrijf? Dan staat je een klus te wachten. Met de volgende tips gaat het je ongetwijfeld toch lukken!

Maak vaart

Dit klinkt maf, maar het helpt echt. Zorg dat je procedure snel is, dat je vlot reageert op brieven en dat mensen snel weten waar ze aan toe zijn. De meeste mensen solliciteren namelijk op meerdere plekken tegelijk en hebben dus ook altijd de kans dat ze eerder ergens anders aan de slag mogen. Zorg dat ze je niet voor zijn en wees de snelste!

personeel gezocht

Wees aantrekkelijk

In eerste instantie werken de meeste mensen voor hun salaris, dus een mooi salaris haalt ze sneller over de streep. Maar er is nog meer dat je kunt doen. Dingen die jou niet meteen de hoofdprijs kosten. Je kunt bijvoorbeeld leuke extraatjes aanbieden die je via de belasting weer af kunt trekken zoals een nieuwe fiets om naar werk te komen of een sportschoolabonnement. Of je zorgt voor een aantal extra vakantiedagen. Zorg dat je opvalt!