P&C Cyclus

Pepperflow is een bedrijf wat zich bezighoudt om de realisatiekracht van een organisatie door informatie over haar ambities en de uitvoering daarvan overzichtelijk en transparant te ontsluiten. Dit zorgt ervoor dat mensen binnen in de organisatie hun dagelijkse werk kunnen verbinden met de strategie van de organisatie en zo kan men op een effectieve en efficiënte manier samenwerken.

In dit artikel wil ik graag het onderwerp P&C cyclus benadrukken. P&C cyclus staat voor planning & control. P&C beheersen, bewaken en bijsturen door middel van de PDCA-cyclus. Om grip te krijgen op de P&C heb je hulp nodig van vier elementen, namelijk:

  • Teksten. Digitaal stelt u eenvoudig P&C-documenten op door gezamenlijk, online en gelijktijdig teksten te schrijven, lezen en feedback te geven. Zo komt u tot een hoogwaardig en digitaal eindproduct.
  • Financiën. Automatisch financiële data en tot op het laagste niveau integreren in uw P&C-documenten door middel van onze Pepperflow connecter, die uiteraard aan uw systeem is gekoppeld.
  • Grafiek en tabellen. Diverse indicatoren en statistieken uit andere systemen snel en gemakkelijk integreren met de Pepperflow look and feel.
  • Projecten en activiteiten. Uw beleid digitaliseren en integreren in uw documenten.

Om volledig in control te zijn heeft Pepperflow meerdere modules. Door de modulaire opbouw van Pepperflow krijgt u grip op al uw bedrijfsprocessen. U bepaalt zelf aan welke modules uw organisatie behoefte heeft. Naast Planning & Control biedt Pepperflow een reeks modules die de werksystematiek binnen uw organisatie verder kunnen stroomlijnen, zoals de modules Capaciteit & Tijd schrijven, GRC-tooling voor informatieveiligheid, Projectmanagement (PPM) en de Vergadermodule. Groot voordeel: alle modules zijn geïntegreerd in één applicatie en werken naadloos met elkaar samen. Als u meer vragen en interesse heeft, dan raad ik het aan op contact op te nemen. Je kunt Pepperflow zowel telefonisch als via de mail bereiken.