Wil je als bedrijf opvallen op de biermarkt, dan is het eerste belangrijke een verpakking te ontwerpen welke opvalt tussen de vele andere merken in de winkel. Naast dat een verpakking mooi en opvallend moet zijn, is duurzaamheid tegenwoordig ook een punt om zeker rekening mee te houden. Laat je eigen bierverpakkingen ontwerpen die allemaal naast uniek, ook zeer duurzaam zijn. Naast de verpakkingen in de winkel, kun je ook een verpakking laten maken als relatiegeschenk voor verschillende dranken. Samen met de experts ontwerp je de perfecte verpakking.

Verpakkingen op maat

Wil je als ondernemer gebruik maken van bierverpakkingen dan moeten deze natuurlijk aansluiten bij het merk bier wat je verkoopt, een eigen kleur of misschien wel een eigen vorm verpakking het kan allemaal bij dings.nl. Opvallen is nodig in deze tijd met alle merken die er al zijn, dit kan zowel met een speciale vorm of met bepaalde kleuren of een combinatie van beide. Maar natuurlijk verwacht je ook een verpakking welke van hoge kwaliteit karton is vervaardigt, mooi en kleurrijk is belangrijk maar de verpakking moet ook stevig zijn om mee te kunnen nemen.

bierverpakkingen

Altijd gecertificeerd karton

Alle bierverpakkingen die worden ontworpen en vervaardigt, voldoen allemaal aan het FSC keurmerk. De verpakkingen zijn biologisch afbreekbaar, de bomen die zijn gebruikt komen uit een bos wat FSC gecertificeerd is. Wil je op de verpakking van het bier een label voor de duurzaamheid dan is dit aan te brengen tijdens de fabricage. Op deze manier geniet je niet alleen van een erg mooie en praktische verpakking, maar ben je als bedrijf ook nog eens op een duurzame manier aan het ondernemen. Ook voor andere horeca verpakkingen of het maken van bierviltjes, ben je bij dings.nl aan het goede adres. Ook deze kunnen op maat en geheel naar wens worden ontworpen.