Live chat service aannemersbedrijven

De live chat service van Chatkracht toevoegen aan de website van aannemersbedrijven kan voor deze bedrijven veel voordelen hebben. Potentiële klanten kunnen op een laagdrempelige manier, 72 uur in de week contact opnemen met het bedrijf. Hierdoor kunnen klanten ook buiten de kantoor uren, vragen stellen via de live chat service van Chatkracht en wordt de klant snel en goed te woord gestaan. De live chat service van Chatkracht biedt de ideale oplossing voor aannemersbedrijven om potentiële klanten sneller contact op te laten nemen met het bedrijf, zonder dat dit extra tijd kost voor het bedrijf zelf.  

Wanneer een organisatie er voor kiest om de live chat service uit te besteden aan Chatkracht, wordt er een kenniscentrum opgesteld. De eerste drie maanden van de samenwerking wordt de pilot periode genoemd. Tijdens deze periode wordt er gekeken naar hoeveel chat er binnen komen en welke vragen er in de chat worden gesteld. Op basis van de gegevens uit de pilot periode wordt er gekeken om welke manier de samenwerking tussen Chatkracht en de organisatie kan worden voortgezet. Ook wordt er aan het begin van de samenwerking een kenniscentrum opgesteld. Uit dit kenniscentrum kunnen de chatspecialisten van Chatkracht de antwoorden halen op de vragen die gesteld worden in de live chat. Gedurende de gehele samenwerking wordt het kenniscentrum continu bijgewerkt wanneer er nieuwe informatie beschikbaar is. Op deze manier blijft het kenniscentrum altijd up-to-date.  

Website bezoekers kunnen van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur contact opnemen via de live chat, op zaterdag is de live chat online van 10:00 tot 17:00 uur en op zondag is de live chat bereikbaar van 12:00 tot 17:00 uur. Hierdoor is het bedrijf ook bereikbaar buiten de kantoor uren en kunnen website bezoekers contact opnemen met de organisatie.  

Deze voordelen maken het dat het laten uitbesteden van de live chat service aan Chatkracht, voor aannemers voor ontzettend toegevoegde waarde is. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *