klik hier

Klik hier om meer informatie te verkrijgen over online klanten winnen!

Klik hier als je Adwords uitbesteden? Bij Online Assistants ben je aan het juiste adres als je nieuwe klanten wilt winnen! Door te zorgen dat Google, Facebook, Instagram, Yelp, Yahoo, Bing en nog veel meer online platforms op de hoogte te stellen van jouw aanwezigheid op het internet. Weten ze wat er bij jou in de winkel of webshop te vinden is. Deze platformen waaronder ook Google wilt graag meer informatie hebben om deze vervolgens te delen met de trouwe klanten die altijd al gebruik hebben gemaakt van Google. 

Onbekende doelgroepen inzichtelijk maken 

Je kent het wel je gaat zelf op zoek naar nieuwe producten, diensten, bedrijven of informatie. Vroeger deden velen dit alleen op Google. Maar heb je je zelf al een keer betrapt op het zoeken van precies hetzelfde waar je eerder google voor gebruik op social media kanalen? Klik hier en ontvang direct meer informatie over de manier waarop jij klanten kan vinden via social media. Om een voorbeeld op te noemen kun je diverse manieren nieuwe doelgroepen met slechts een aantal knoppen en een meetcode vinden. 

klik hier

Meer rendement halen 

Wil jij je bedrijf naar een hoger niveau tillen en meer rendement behalen? Online vind je op dit moment diverse kansen die jouw bedrijf kunnen helpen met groeien. Nog lang niet iedereen zoekt alles op internet maar de generaties die er nu aankomen weten niet anders dan snel op internet even wat informatie opzoeken over de plek waar ze naar toe gaan of wellicht naar toe willen gaan. Door de routebeschrijving knop en direct bellen die je ziet staat op Google maps maakt dit het super gemakkelijk om contact te leggen met bedrijven. Door je gegevens gemakkelijk in te vullen bij Google my business kan je binnen 2 weken beter gevonden in de google zoekbalk. Deze app kan je dan ook zien als het aanmeldformulier voor Google Klik hier en ontvang direct meer informatie over Google my business het aanmeld formulier van Google. 

Online activiteiten 

Door gebruik te maken van diverse experts en specialisten helpen ze je graag verder bij het oplossen van al je online zorgen. Ze staan klaar, zijn bereikbaar en willen je graag helpen met het genereren van meer online omzet. Dit kan je op verschillende manieren doen. In de meeste gevallen ga je je succes vinden op social media. Lekker laagdrempelig en goedkoop. De contactpersonen die je zelf op social media hebt kunnen je berichten dan gemakkelijk delen en laten weten wat ze van je producten vinden. Door stijging te zien in het aantal volgers en likes. Raak je gemotiveerd om meer online actief te zijn. 

Hoe belangrijk vind jij je online resultaten? 

Door gebruik te maken van meetcodes kan je direct de statistieken inzien. Zo kan je zien hoe je bedrijf scoort en op welke content of informatie jouw doelgroep prettig of leuk vind om te lezen. Klik hier om meer informatie te vergaren over de statistieken die je kan vinden op de diverse online platformen.