Top! Je hebt net een nieuw huis aangeschaft. Dit is een grote stap, en om het huis vervolgens als thuis aan te laten voelen moeten er nog aanpassingen gemaakt worden. Hoe richt je de woonkamer in? Ga je voor een houten vloer, een meer industriële betonnen vloer, of laat je de hele ruimte bedekken met tapijt? Hang je veel kunst aan de muren, of laat je de muren strak geschilderd? De huidige trend bestaat uit huizen met veel licht, witte of lichte muren en veel planten. Mensen gaan terug naar een meer natuurlijke manier van wonen en vinden dit dan belangrijke elementen.

Als het moeilijk is om zelf een beeld te vormen bij het interieur van een huis kan er een interieurarchitect of interieurstylist ingeschakeld worden. Dit zijn mensen die zich bezighouden met de details op het gebied van afwerking en decoratie.

Badkamer inrichten

Een belangrijke plek in het huis is de badkamer. Het is belangrijk dat men zich op zijn gemak voelt in de badkamer. Wat ook belangrijk is, is dat de badkamer goed schoongehouden kan worden. Voor de vloer zijn tegels, of een Beton Cire badkamer vloer aan te raden. De voordelen van een Beton Cire badkamer vloer zijn dat deze makkelijk schoon te maken is, omdat deze geen naden heeft, zoals een houten vloer. Met een vochtige doek, een dweil en een natuurlijk schoonmaakmiddel is je badkamer binnen no time schoon. Een interieuradviseur kan ook helpen bij het inrichten van de badkamer en het uitkiezen van badkamermeubilair. Dit type meubilair moet namelijk goed tegen vocht en warmte kunnen, omdat er in de badkamer veel water is.

Uiterlijk

Een Beton Cire badkamer vloer is een veelgekozen vloer, omdat het makkelijk schoon te houden is. Daarnaast is het ontzettend stylish. Niet alleen in de vloer kan het gebruikt worden. Ook in de afwerking van meubels, douchewanden of andere oppervlakken is het een geliefd middel, met name vanwege de waterdichte eigenschap die dit beton bezit.