pictogram stickers

Hier kun je textielstickers voor gebruiken

Er zijn talloze soorten stickers, in tegenstelling tot wat mensen denken. Ze dienen ook allemaal een ander doel. Een aantal veelgebruikte stickers zijn:

  • textielstickers
  • raamstickers
  • vinyl stickers
  • vloerstickers
  • bedrukte tape
  • magneetstickers

Hier lees je meer over textielstickers en hoe deze kunnen worden gebruikt. Het is een veelzijdig product dat misschien jou en je bedrijf wel helpt op de kaart zetten als je het goed inzet!

textiel stickers

Sporten

In de sport zien we vaak bedrukkingen op T-shirts. Wanneer je een T-shirt gaat bedrukken voor langere periode dan kun je dit uiteraard bij een drukkerij doen. Heb je echter maar voor kort – bijvoorbeeld slechts een dag – een toevoeging aan het shirt nodig dan kun je kiezen voor een textielsticker. Deze plakt extra goed op stof en is bijvoorbeeld handig om een team mee aan te geven.

Conventies en congressen

Je ziet ze vaak bij grote conventies: van die naamstickers die je zo op elk soort stof kunt plakken. Dat is hartstikke handig want daarmee kun je zien wie wie is en kun je bovendien bijhouden wie er allemaal binnen is op je congres. De textielstickers zijn een stuk goedkoper wanneer je ze in bulk koopt dus bij een conventie of congres ga je daar zeker baat bij hebben. 

stickers bestellen

Schoolreisjes

Niets enger dan een kind kwijtraken als je op schoolreisje gaat! Daarom kun je ze nu een sticker geven op hun shirt zodat je altijd kunt zien wie er bij jou hoort en of je iemand mist.