flip boek

Flip boek laten maken? Hoe werkt dat?

Een flip boek is een animatie boekje. Vaak bestaat een flip boek uit een X-tal pagina’s die een voor- en achterzijde bevatten. Wanneer u met uw duim door het boekje bladert, ontstaat er een animatie op papier. Een flip boek is in verschillende maten beschikbaar. Vroeger tekenden mensen afbeeldingen en lieten ze dan in versneld tempo zien. De tekeningen leken vaak nergens op, maar het zag er altijd leuk uit. Tegenwoordig kan een flip boek ook digitaal gemaakt worden. Dan lijken de tekeningen iets meer op hetgeen waar het op moet lijken en hij wordt automatisch afgespeeld. Hoe mooi is dat? Wilt u ook graag een digitale versie van uw flip boek laten maken? Door een flip boek bij Digitaal Publiceren te maken, krijgt u een reclame vrij boekje. Dit is overigens niet standaard bij andere bedrijven. Let hier goed op!

flip boek

Video integratie in uw flip boek

Doordat een flip boek al een oude manier van animatie vertonen is, heeft de technologie een grote rol gespeeld. De mogelijkheden zijn daarom ook intens vergroot. Het is niet langer meer een simpel boekje met tekeningen, maar een document dat u graag wilt bewaren. Zo kunt u het later aan kinderen of zelf kleinkinderen laten zien. Op basis van uw ontwerp wordt de flip boek in bestelling genomen en gaat Digitaal Publiceren voor u aan de slag. Met het terug sturen van de getekende offerte laat u ons weten dat wij aan de slag kunnen gaan met uw bestelling.

Waarom een Flip boek PDF van Digitaal Publiceren.com?

Is het moeilijk om de juiste bestanden aan te leveren? Nee totaal niet. Digitaal Publiceren heeft een makkelijke website waar uitgelegd staat hoe u de content aan kunt leveren. U kunt de ontwerpen, bestanden of beelden gemakkelijk uploaden. Ook dit heeft de technologie tot op de dag van vandaag makkelijker gemaakt. Vervolgens in de offerte genoemde specificaties worden meegenomen in het verwerken van het flip boek op maat. Wij kunnen als u dat wilt ook de flip boek nogmaals doornemen en kijken of het een goed doorlopend verhaal is. Dit doen wij overigens altijd, maar op aanvraag koppelen wij de resultaten ook terug aan u.

flip boek

Over Digitaal Publiceren

Als de flip boekjes gereed zijn, versturen wij die met de grootste zorg naar het door u opgegeven adres. Wat kunt u dan het beste doen? Snel openen en flippen maar! Wilt u graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van een digitaal flip boek? U kunt via de chatfunctie op de website contact met ons opnemen, of via 0416 745460 of info@ditaalpubliceren.com