Logo Ayto Promo

Een logo borduren doe je bij Ayto Promo

Wil je graag een logo borduren bij een gespecialiseerd bedrijf? Dan ben je bij Auto promo aan het juiste adres voor een goede kwaliteit en een goed service. De specialisten die bij dit bedrijf werkzaam zijn hebben namelijk erg veel ervaring op het gebied van het bedrukken en borduren in bedrijfskleding. 

De specialisten van Ayto Promo 

Je bent voor een logo borduren bij Ayto promo na het juiste adres omdat er bij dit bedrijf specialisten werkzaam zijn die erg veel verstand, ervaring en liefde hebben voor het werk dat zij uitvoeren. In de loop van de jaren hebben zij al allerlei verschillende projecten voorbij zien komen en hebben veel ervaring opgedaan waardoor zij inmiddels alle kneepjes van het vak onder de knie hebben. De specialisten gaan tevens te werk met speciale apparatuur waardoor zij kwalitatief werk kunnen opleveren. Als je ervoor kiest om een logo op de bedrijfskleding te laten borduren zal dit een professionele indruk achterlaten op de klant omdat geborduurd werk er netter en daarvoor professioneler uitziet. 

Het wassen van de bedrijfskleding met een opdruk en geborduurd werk 

Bedrijfskleding kan afhankelijk van de branche waarin het bedrijf werkzaam is flink vuil worden. De kleding van bijvoorbeeld een kok wordt zal regelmatig vies worden en zal daarom ook vaker en op hogere temperaturen gewassen worden. In dit geval is het beter om voor geborduurd werk te kiezen omdat het vaak wassen en op hoge temperaturen wassen van de kleding grote slijtage oplevert voor bedrukt werk.