linkbuilding-partner.nl

De waarde van je website en linkbuilding

Er zijn verschillende methoden om ervoor te zorgen dat jij beter te vinden bent op het internet. Je kunt bijvoorbeeld andervententies plaatsen in Google of op social media. Je kunt ook een deskundig bedrijf inhuren om jou te helpen. Linkbuilding-partner.nl is een van die bedrijven.

linkbuilding-partner.nl

Advertenties versus organisch

Advertenties zijn populair, al kun je je afvragen of je potentiële klanten hier niet steeds minder gevoelig voor worden. Het is tegenwoordig steeds beter te zien in zoekmachines of op social media dat je naar een reclame zit te kijken. Wanneer iets overduidelijk reclame is, vertrouwen mensen het minder snel. 

Het is daarom waardevoller om hoog in Google te verschijnen op ‘organische wijze’. Dit betekent eigenlijk dat je geen geld betaalt aan Google, maar via andere wegen ervoor zorgt dat je een betere positie krijgt in zoekmachines. Dit kan op verschillende manieren:

  • door middel van linkbuilding
  • met waardevolle content op je website
  • door te zorgen dat je website snel en gebruiksvriendelijk is

Waarde van je website

linkbuilding-partner.nl

Een website kan hoger in Google komen door linkbuilding toe te passen. Dit zorgt ervoor dat er meer mensen op jouw website komen. Je kunt je echter afvragen hoe handig het is om veel mensen op je website te hebben wanneer de website zelf niet goed functioneert, geen goede informatie biedt of vol teksten met fouten staat. Zorg dus eerst altijd dat je website piekfijn in orde is en dat alles werkt, zoals knoppen en formulieren.