Koffie Eindhoven

Buiten de deur koffie drinken in Eindhoven

Jarenlang hebben mensen koffie gewoon thuis gedronken. Filterkoffie, koffie uit een espressoapparaat, koffie met versgemalen bonen, instant koffie, koffie uit een percolator. Koffie is overal, maar wist je dat je tegenwoordig ook prima koffie buiten de deur kan drinken? Koffie drinken in Eindhoven is hip, dus vergeet die huisgebrouwen rotzooi en ga eens lekker koffie drinken bij dat zaakje om de hoek.

Eindhoven

Koffie Eindhoven

Wie kent het niet. Deze stad in het Zuiden van Nederlands staat bekend als de lichtstad, omdat je er vaak van je spullen gelicht wordt wanneer je het station uitloopt. Ondanks het onfrisse uiterlijk van de stad en de agressief ruikende mensen, kan je ook hier prima koffie vinden als je weet waar je moet zoeken. De beste koffie vind je als je zo snel mogelijk het centrum uit rijdt, de snelweg op richting A2. Vervolgens neem je de afslag Amsterdam Centrum en ben je in een stad waar je niet elke meter of je schouder hoeft te kijken. Koffie in Amsterdam is een genot. De meeste zaken bieden niet alleen met zorg gebrouwen koffie, maar gooien er ook zo een stuk vegan bananenbrood bij. Maar terug naar Eindhoven.

Koffie in Eindhoven

Koffie Eindhoven

Koffie in Eindhoven is bruin, bijna zwart, en er blijft meestal een dikke laag drab op de bodem liggen als je klaar bent met de waterige meuk. Let wel, dit is niet de schuld van koffie. Koffie kan niks verkeerds doen. Dit is meestal het resultaat van onkunde en desinteresse. Ik wens je veel geluk een goede kop koffie te vinden en als het je is gelukt laat met dat dan zo snel mogelijk weten. Ik ga lekker op zoek naar leuke koffiezaken in Maastricht ondertussen, maar daar hoor je snel meer over.