Bedrukte waterflesjes

Bedrukte waterflesjes

Ik wil graag bedrukte waterflesjes aanschaffen. Uiteraard wil ik daar het liefst het logo van mijn eigen bedrijfje op laten drukken. Om een idee te krijgen zoek ik wat rond op internet. Opeens zie ik daar de site promobee.nl/relatiegeschenken/eet-drinkwaren/waterflesjes voorbij komen.Ik ben meteen verder gaan kijken.Je kan hier kiezen uit verschillende modellen waterflesjes. Ook de kleur van de dop kan je zelf kiezen. Natuurlijk kan je ook het gewenste aantal hier opgeven. Het is echt heel fijn dat je een gratis sample aan kan vragen van het waterflesje met logo. Je kan dan gelijk even controleren of het helemaal naar wens is.

Geweldige service en super snelle levering

Natuurlijk wil ik eerst even een offerte hebben voor ik ga bestellen. Die krijg je echt binnen een paar minuten al in je mailbox. Helemaal top. Bovendien hoef je bij je bestelling geen verzendkosten te betalen. Al je bedrukte waterflesjes worden gratis bij je thuis afgeleverd. Ik ben ook zeer te spreken over de medewerker die ik even bel om wat verdere informatie te vragen.Deze is echt heel vriendelijke en weet op al mijn vragen (rondom het bedrukken van waterflesjes) een antwoord te geven.

Heel bijzonder om mee te maken dat een medewerker zoveel vakkennis en verstand van zaken heeft.Ik vind dat echt een pluspunt. Omdat ik de bedrukte flesjes redelijk snel wil hebben vraag ik direct om een sample. Deze krijg ik heel snel thuis geleverd.

Bedrukte waterflesjes

De uiteindelijke bestelling met bedrukte waterflesjes is binnen twee dagen geleverd. echt vakwerk want het bedrukte logo is krasvast en gaat er echt niet zomaar af. Ben je op zoek naar waterflesjes die je kan laten bedrukken? Neem ven de tijd om op de site van promobee. nl te kijken en laat je verrassen door de mogelijkheden. Echt een aanrader.